pixel

pixel

Bazen


Pokriti olimpijski bazen

delni cenik Pokritega olimpijskega bazena - cene so v EUR

POKRITI OLIMPIJSKI BAZEN

KUPCI

CENA brez DDV

CENA z DDV

OPIS STORITVE

 

DNEVNA VSTOPNICA ZA POKRITI OLIMPIJSKI BAZEN

Udeleženci posebnih programov1,832,00Dnevna vstopnica za uporabo bazena, za največ tri ure za udeležence programov, v času jesenskih, novoletnih in zimskih počitnic ter drugih posebnih programov. Velja za starost do 15 let.
Otroci, študenti, upokojenci, invalidi ter brezposelni prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.3,654,00Dnevna vstopnica za uporabo bazena, za največ tri ure, v času obratovanja za rekreacijo. Vstopnico lahko kupijo: (1) otroci do 15. leta starosti, (2) študenti z indeksom ali dijaško izkaznico, (3) upokojenci s potrdilom o pokojnini ali izkaznico upokojenskega društva in (4) invalidi z invalidsko izkaznico ter(5)rezposelni, ki so prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.
odrasli5,486,00Dnevna vstopnica za osebe nad 15. let starosti za uporabo bazena za največ tri ure, v času obratovanja za rekreacijo.
družine (3 osebe)10,9612,00Dnevna vstopnica za družine s tremi člani, za uporabo bazena za največ tri ure, v času obratovanja za rekreacijo. Doplačilo za vsako dodatno osebo je v višini cene vstopnice za otroke.

 

VSTOPNICA ZA NOČNO KOPANJE V POKRITEM OLIMPIJSKEM BAZENU

vsi kupci3,654,00Vstopnica za vse kupce za nočno kopanje, za največ dve uri, v času, ko kopališče obratuje za nočno rekreativno kopanje

 

Celoten cenik si lahko pogledate na tej povezavi.

 

 

Letno kopališče

delni cenik Letnega kopališča - cene so v EUR

LETNO KOPALIŠČE

KUPCI

CENA brez DDV

CENA z DDV

OPIS STORITVE

 

DNEVNA VSTOPNICA ZA LETNO KOPALIŠČE

Otroci, študenti, upokojenci, invalidi ter brezposelni prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.2,743,00Dnevna vstopnica za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo. Vstopnico lahko kupijo: (1) otroci do 15. leta starosti, (2) študenti z indeksom ali dijaško izkaznico, (3) upokojenci s potrdilom o pokojnini ali izkaznico upokojenskega društva in (4) invalidi z invalidsko izkaznico ter(5) brezposelni, ki so prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.
odrasli4,575,00Dnevna vstopnica za osebe nad 15. let starosti za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo.
družine (3 osebe)8,229,00Dnevna vstopnica za družine s tremi člani, za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo. Doplačilo za vsako dodatno osebo je v višini cene vstopnice za otroke

 

POPOLDANSKA VSTOPNICA ZA LETNO KOPALIŠČE

Otroci, študenti, upokojenci, invalidi ter brezposelni prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.2,282,50Popoldanska vstopnica za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo, po 14. uri. Vstopnico lahko kupijo: (1) otroci do 15. leta starosti, (2) študenti z indeksom ali dijaško izkaznico, (3) upokojenci s potrdilom o pokojnini ali izkaznico upokojenskega društva in (4) invalidi z invalidsko izkaznico ter(5) brezposelni, ki so prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje.
odrasli3,654,00Popoldanska vstopnica za osebe nad 15. let starosti za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo, po 14. uri.
družine (3 osebe)7,318,00Popoldanska vstopnica za družine s tremi člani, za uporabo bazena v času obratovanja za rekreacijo, po 14. uri. Doplačilo za vsako dodatno osebo je v višini cene vstopnice za otroke.

 

VSTOPNICA ZA NOČNO KOPANJE ZA LETNO KOPALIŠČE

vsi kupci2,282,50Vstopnica za vse kupce za nočno kopanje, za največ dve uri, v času, ko kopališče obratuje za nočno rekreativno kopanje

 

Celoten cenik si lahko pogledate na tej povezavi.

 

pixel
pixel
pixel

Zavod za šport Kranj

pixel

Poslovne strani

pixel

E-novice

  

Naročite se na brezplačne športne novice, ki jih boste prejemali enkrat mesečno na vaš elektronski naslov.

Prijavi se
Odjavi se

pixel

Zavod za šport Kranj

 

Partizanska 37, 4000 Kranj

telefon: 04/201 44 20

fax: 04/201 44 21

e-mail: info@zsport-kranj.si

pixel
pixel
pixel
pixel