pixel

pixel

Rekreacija


V naši družbi je prava umetnost živeti in najti čas za vse, kar nam je pomembno: za družino, kariero, partnerja… Tako nam za športno aktivnost pogosto zmanjkuje časa oz. volje, vendar se ne smemo odpovedati nečemu, kar nam daje zdravje, moč, lep videz in samospoštovanje. Ne smemo si dovoliti, da nam današnji tempo narekuje le obveznosti, zaradi katerih premalo naredimo zase. Le kdo lahko namesto nas poskrbi za naše zdravo počutje, lep videz in samospoštovanje?

S programom športne rekreacije želimo spodbujati k športni aktivnosti, športni tekmovalnosti in zdravemu načinu življenja.

Osnovni cilji so druženje, razvedrilo, sprostitev in spodbujanje redne vadbe. Želimo, da bi se čim več ljudi odločalo za šport v prostem času in s tem razvijalo svoje telesno in duševno zdravje.

Kranjčankam in Kranjčanom želimo zagotoviti boljši urbani športni prostor in vrnitev vrhunskega športa v Kranj, poleg tega pa si prizadevamo za dvig števila športno aktivnih občank in občanov.

Za tiste, ki si želijo rekreacije, smo pripravili širok izbor vodenih vadbenih programov za vse starosti. Najdete jih na spletni strani Zavoda za šport Kranj. Programe bomo še naprej razvijali in dopolnjevali, da bomo zadovoljili čim širšo množico. Naš cilj je omogočiti športno aktivnost za vse in po vsem dostopni ceni.

Poleg programov, ki potekajo pod našim okriljem, so na spletni strani zbrani številni športni dogodki, ki se odvijajo v celotni Mestni občini Kranj. Vabljeni, da se jih udeležite!

Naj šport postane del vašega vsakdanjika, naj postane vaš nov način življenja, ki vam bo prinašal zdravega duha v zdravem telesu prav vsak dan, dan za dnem!
 

pixel
pixel
pixel

Zavod za šport Kranj

pixel

Poslovne strani

pixel

E-novice

  

Naročite se na brezplačne športne novice, ki jih boste prejemali enkrat mesečno na vaš elektronski naslov.

Prijavi se
Odjavi se

pixel

Zavod za šport Kranj

 

Partizanska 37, 4000 Kranj

telefon: 04/201 44 20

fax: 04/201 44 21

e-mail: info@zsport-kranj.si

pixel
pixel
pixel
pixel