pixel

pixel

Zvočna kopel z GONGI


SPROSTILNO – ZDRAVILNO ZVOČNO KOPEL MED LEBDENJEM V VODI

 

Izvajalec: Brane Skubic – LUNGO

GONG je starodaven instrument z močnim in prodornim zvenom. Dodaten čar mu daje izrazito resoniranje zvočnih valov in zračne mase. Zvok gonga nas objame v zvočno polje in v telesu vzpostavlja harmonijo. Odstranjuje napetosti, blokade in tako spodbuja samozdravilne sposobnosti našega telesa. Zvok gonga slišimo in čutimo. Vzvalovijo naša koža, kosti, mišice, organi, vsaka celica, vsak atom našega bitja. Umiri se možgansko valovanje. Sproščeni lažje dosežemo meditativno stanje; harmonijo telesa, duha in uma. Na ta način omogočimo zunanjim vibracijam in sugestijam boljše učinkovanje.

TIBETANSKE POJOČE SKLEDE so v bistvu gongi drugačnih oblik in velikosti. Z njimi ustvarjene frekvence in harmonični zvoki dopolnjujejo ter razširjajo spekter zvoka in vplivov gonga.

IZVAJANJE ZVOČNE KOPELI MED LEBDENJEM V VODI, prijetne in pozitivne učinke še dodatno podkrepi, saj se zvok v vodi širi hitreje kot v zraku. Ustvarjajo se dodatne vibracije harmoničnih frekvenc v vodi. Učinek breztežnosti in lebdenja pa pripomore k hitrejšemu sproščanju.

Zvočna kopel v bazenu, enourno sproščanje in prepuščanje zvokom planetarnih gongov, tibetanskih pojočih skled, kristalnih skled, školjk, bobnov in drugih nenavadnih glasbil, je namenjena vsem, ki se želijo podvreči blagodejnim in zdravilnim učinkom zvoka.

Z zvokom vas bo razvajal Brane Skubic – Lungo, priznani terapevt, ki je v svojih letih delovanja pomagal mnogim ljudem. Posveča se tudi delu s športniki, ki jim pomaga pri doseganju vrhunskih tekmovalnih dosežkov.

V bazenu je prostora za 20 udeležencev. Prijave, plačilo in informacije so na recepciji bazena.
Cena 30 eur na osebo (26 eur za imetnike veljavnih vstopnic za bazen).

Recepcija: 04 201 44 40

Vabljeni.
 

TRENUTNO NI RAZPISANIH TERMINOV. Takoj, ko bo znan termin seanse, bomo to objavili na naši spletni strani ter radiu Kranj in Belvi.

pixel
pixel
pixel

Zavod za šport Kranj

pixel

Poslovne strani

pixel

E-novice

  

Naročite se na brezplačne športne novice, ki jih boste prejemali enkrat mesečno na vaš elektronski naslov.

Prijavi se
Odjavi se

pixel

Zavod za šport Kranj

 

Partizanska 37, 4000 Kranj

telefon: 04/201 44 20

fax: 04/201 44 21

e-mail: info@zsport-kranj.si

pixel
pixel
pixel
pixel