pixel

pixel

Animacijski programi


Animacijski programi so večinoma namenjeni osnovnošolskim otrokom in srednješolski mladini, vabljeni pa so seveda tudi ostali obiskovalci bazena in stadiona. Odraslim priporočamo sodelovanje v naših rekreativnih programih in tečajih. To ponudbo si lahko ogledate v zavihkih "Rekreacija".

 

Vabljeni k sodelovanju.

 

 

LETNO KOPALIŠČE

Zavod za šport pripravlja vrsto animacijskih programov na Letnem kopališču, prilagojenih tako otrokom, kot tudi mladini in ostalim obiskovalcem.

 

VSE AKTIVNOSTI IN ANIMACIJE SE OBLIKUJEJO VSAKO SEZONO POSEBEJ. URNIKI IN VRSTE AKTIVNOSTI SO OBJAVLJANE SPROTI NA PRVI STRANI-DOGODKI, NA LETAKIH IN RECEPCIJI BAZENA.

 

Dopoldanske aktivnosti

Namenjene so otrokom, ki večinoma uporabljajo otroški bazen. Igre in animacija poteka tako v vodi kot tudi na travnatih površinah.
 

Popoldanske aktivnosti

Potekajo vsak dan, od 16h-18h. Animacije so namenjene vsem obiskovalcem, animatorji pa zahtevnost prilagajajo sodelujočim in jih po potrebi razvrščajo v starostne skupine. Za igre in animacijo se uporabljajo razni rekviziti, od gusarskih splavov, vodnih košev, potopljivih obročev, do žog, lončkov in gob. Igre so običajno organizirane v tekmovanja.
 

"Hodipovodi"

Za popestritev dogajanja smo se odločili sodelovati z ekipo "Hodipovodi", ki s pomočjo velikih žog omogočajo obiskovalcem zabavno izkušnjo hoje po vodi. Vsako soboto v juliju in avgustu se predvidoma našim animacijam pridruži delovna ekipa z žogami. Zaradi velikega interesa oz. atrakcije, kombiniramo tekmovanja naših animatorjev z ekipo žog. Udeleženci tekmovanja se kvalificirajo v vrsto za hojo po vodi.

 

Potapljanje

V sodelovanju z Azimut športom smo dogovorjeni za občasne demonstracijske kratke potope z jeklenko. Datumi bodo objavljeni na prvi strani pod dogodki.

 

"Zumba"

V sodelovanju z zunanjimi izvajalci so na sporedu skupinske vadbe, ki so predvidene v popoldanskih urah. Datumi bodo objavljeni na prvi strani pod dogodki.

 

 

STADION

Na stadionu so za mladino in ostale zainteresirane, ob sobotah organizirani košarkarski turnirji. Ostale aktivnosti si lahko ogledate v rubriki "Hura prosti čas".

 

Košarkarski turnirji

V mesecu juliju in avgustu je vsako soboto na stadionu organiziran turnir v "Triplayu". Gre za varianto ulične košarke, kjer se igra na en koš. Sodelujejo ekipe sestavljene iz treh članov. Pravila si lahko ogledate tukaj.
 

Vabljeni.

 

JESENSKE IN ZIMSKE POČITNICE: POČITNIŠKA ČOFOTANJA

 

Med zimskimi, in jesenskimi počitnicami za obiskovalce v Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju pripravljamo animacijski program, ki vsebuje igre in zabavo v vodi. Vsak dan med tednom  v času zimskih in jesenskih počitnic, bo obiskovalcem na voljo sodelovanje v naslednjih vsebinskih sklopih:

  • Hodi po vodi, gusarski splav, štafetne in športne igre

 

Sodelovanje v aktivnostih je za obiskovalce bazena brezplačno (vstopnina za bazen je 2 eur). Mlajši otroci so na bazenu lahko le v spremstvu.

 

 

Vabljeni.


 

 

pixel
pixel
pixel

Zavod za šport Kranj

pixel

Poslovne strani

pixel

E-novice

  

Naročite se na brezplačne športne novice, ki jih boste prejemali enkrat mesečno na vaš elektronski naslov.

Prijavi se
Odjavi se

pixel

Zavod za šport Kranj

 

Partizanska 37, 4000 Kranj

telefon: 04/201 44 20

fax: 04/201 44 21

e-mail: info@zsport-kranj.si

pixel
pixel
pixel
pixel