Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube

Zvočna kopel z gongi

SPROSTILNO – ZDRAVILNO ZVOČNO KOPEL MED LEBDENJEM V VODI

 

Izvajalec: Brane Skubic – LUNGO

 

Kaj je gong?


GONG je starodaven instrument z močnim in prodornim zvenom. Dodaten čar mu daje izrazito resoniranje zvočnih valov in zračne mase. Zvok gonga nas objame v zvočno polje in v telesu vzpostavlja harmonijo. Odstranjuje napetosti, blokade in tako spodbuja samozdravilne sposobnosti našega telesa. Zvok gonga slišimo in čutimo. Vzvalovijo naša koža, kosti, mišice, organi, vsaka celica, vsak atom našega bitja. Umiri se možgansko valovanje. Sproščeni lažje dosežemo meditativno stanje; harmonijo telesa, duha in uma. Na ta način omogočimo zunanjim vibracijam in sugestijam boljše učinkovanje.

 

Tibetanske pojoče sklede

TIBETANSKE POJOČE SKLEDE so v bistvu gongi drugačnih oblik in velikosti. Z njimi ustvarjene frekvence in harmonični zvoki dopolnjujejo ter razširjajo spekter zvoka in vplivov gonga.

IZVAJANJE ZVOČNE KOPELI MED LEBDENJEM V VODI, prijetne in pozitivne učinke še dodatno podkrepi, saj se zvok v vodi širi hitreje kot v zraku. Ustvarjajo se dodatne vibracije harmoničnih frekvenc v vodi. Učinek breztežnosti in lebdenja pa pripomore k hitrejšemu sproščanju.

Zvočna kopel v bazenu, enourno sproščanje in prepuščanje zvokom planetarnih gongovtibetanskih pojočih skledkristalnih skledškoljkbobnov in drugih nenavadnih glasbil, je namenjena vsem, ki se želijo podvreči blagodejnim in zdravilnim učinkom zvoka.

Z zvokom vas bo razvajal Brane Skubic – Lungo, priznani terapevt, ki je v svojih letih delovanja pomagal mnogim ljudem. Posveča se tudi delu s športniki, ki jim pomaga pri doseganju vrhunskih tekmovalnih dosežkov.

V bazenu je prostora za 20 udeležencev. Prijave, plačilo in informacije so na recepciji bazena.


Recepcija: 04 201 44 40

Vabljeni.

 

TRENUTNO NI RAZPISANIH TERMINOV.

Takoj, ko bo znan termin seanse, bomo to objavili na naši spletni strani ter radiu Kranj in Belvi.