Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube

Programi za otroke na Gibi Gibu

KVALIFIKACIJSKI TURNIR V VATERPOLU ZA EVROPSKO PRVENSTVO U19 SKUPINA D

Kdaj: 11. Maj 2018
Lokacija: Pokriti olimpijski bazen
Panoga: Veterpolo
Organizator: VZS-VK Triglav Kranj

Med 11. in 13. majem 2018 bodo na Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju potekale kvalifikacije za evropsko prvenstvo kategorije U19. Vabimo vas, da pridete vzpodbujati naše vaterpoliste in jim s tem pomagate pri uvrstitvi na željeno prvenstvo. Razpored tekem si lahko ogledate na tej povezavi.

Prvi obračun našo reprezentanco čaka danes 11.05., njihov nasprotnik pa je Švica. Tekma se bo začela ob 20.30. Še prej bo ob 19. uri tekma med ekipama Malte in Romunije. Jutri naše čaka obračun z Malto. Tekma se bo začela ob 20.30, pred tem pa se bosta ob 19. uri pomerili še Švica in Romunija. V nedeljo bodo tekme potekale v dopoldanskih urah. Ob 10. uri se bo začela tekma Malta – Švica, ob 11.30 pa Slovenija – Romunija. 

»Tekme bodo vredne ogleda, mi pa potrebujemo sedmega igralca in spodbudo s tribun, da premagamo Malto, ki je naš največji konkurent za vstop na evropsko prvenstvo. Mislim, da bi Švicarje morali premagati, najtežji nasprotnik pa bo Romunija. A mi se ne predajamo in gremo na tri zmage – ter se tako uvrstimo na evropsko prvenstvo v Belorusiji,« še pravi trener naše reprezentance Aleš Komelj.

Nazaj na napovednik