Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
07. Februar 2019

EGZON KRYEZIU Z NOVO POGODBO!

TUDI VEZIST JE PODALJŠAL SODELOVANJE S TRIGLAVOM

NK Triglav Kranj in vezist Egzon Kryeziu sta si znova segla v roke in podpisala novo pogodbo. Mladenič, tudi sicer produkt domače nogometne akademije, bo tako na kranjski klub vezan do poletja 2020.


"Odlično se počutim po tem, ko sem podpisal novo pogodbo s klubom, kjer sem odraščal. Hvaležen sem Triglavu za zaupanje in za to, da mi je dal priložnost, da sem prišel do nastopanja v članski ekipi. Vsekakor bo to še dodatna motivacija za delo v prihodnje. Klubski načrt, po katerem gradimo kariero, je odličen in daje rezultate. Zavedam se, da sem šele na začetku, zato bo treba še naprej garati in iti po začrtani poti. Klub veliko vlaga v igralce in menim, da to že daje rezultate," je ob tem dejal Egzon Kryeziu.


18-letni up Triglava je v svoji karieri že zbral 29 nastopov v slovenski prvi ligi, ob tem pa je dosegel tudi tri zadetke. Je stalni član slovenskih reprezentanc in kljub temu, da je imel veliko možnosti za odhod v tujino, so se vse vpletene strani zedinile v tem, da je za razvoj najbolje, da napreduje v domačem okolju. Tudi to je nadaljevanje sistema dela v kranjskem prvoligašu.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA