Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
07. Februar 2019

ERMIN ALIĆ PRESTOPIL V OLIMPIJO

BRANILEC ODHAJA V LJUBLJANO

Črnogorski branilec Ermin Alić bo kranjski Triglav zamenjal za ljubljansko Olimpijo. Nogometaš, ki je ob začetku sezone prišel v vrste kranjskega prvoligaša, bo tako svojo kariero nadaljeval v slovenskem prvenstvu, rdeče-bele barve bo zamenjal za zeleno-bele.

 

"Obdobje v Triglavu je bilo težko in prijetno. Težko zato, ker sem se moral privajati na povsem novo okolje, prijetno pa zato, ker smo se imeli enkratno. Trdo smo delali, garali in skupaj napredovali. Triglavu sem hvaležen za priložnost, to je moj prvi klub v Sloveniji, iskreno bi se zahvalil predsedniku, športnemu direktorju in trenerju. Se razume, tudi soigralcem, s katerimi sem se odlično ujel. Želim si, da bi Triglav delal po začrtani poti, skupaj smo rasli iz dneva v dan, nihče ne ve kako smo garali. Pred mano pa je nov izziv in že se ga veselim," je dejal Ermin Alić.


26-letni Alić je za Triglav odigral 14 tekem v Prvi ligi Telekom Slovenije, ob tem pa je nastopil še na enem pokalnem obračunu. Prestop je zadovoljil vse vpletene strani, Erminu pa se zahvaljujemo za vložen trud in mu želimo vse najboljše v nadaljevanju kariere.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA