Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
18. Februar 2019

KARAMATIĆ OKREPIL OBRAMBO TRIGLAVA!

OBRAMBA TRIGLAVA BO SPOMLADI ŠE BOLJ ČVRSTA

Na zadnji dan prestopnega roka v Sloveniji je kranjski prvoligaš še dodatno okrepil svoje vrste. V tem obdobju je stroka Triglava realizirala vse kadrovske spremembe na mestih, kjer si je to želela, zdaj pa je za piko na i okrepila obrambno vrsto. Med Orle se namreč seli Tin Karamatić, ki igra na položaju osrednjega branilca.


"Najprej bi se rad iskreno zahvalil strokovnemu štabu Triglava, ki se je odločil, da mi ponudi priložnost za igranje v tem klubu. Zame Triglav pomeni stabilen in urejen klub, ki mora imeti svoje mesto med elito. Zame osebno je to torej priložnost, da pokažem vse svoje kakovosti. Morda v tem trenutku nismo v najboljšem položaju na tabeli, a imam cilj, da s trudom, svojim in celotne ekipe, klubu zagotovimo vsaj obstanek v ligi," je ob tej priložnosti dejal Tin Karamatić.


Na prvi marčevski dan bo Zagrebčan dopolnil 26-let, a ima za seboj dolgo in plodno kariero. Nogometno se je izobraževal pri Dinamu, ki slovi po eni od najboljših akademij na svetu, za tem pa je nastopal pri Interju iz Zaprešića, Slovanu iz Libereca, Olhanenseju, Zrinjskemu, v prvi polovici aktualne sezone pa je bil eden najbolje ocenjenih igralcev Čelika iz Zenice.


S Triglavom je podpisal 18-mesečno pogodbo, a na slovenskih zelenicah ni neznanka. Pred tem je namreč v Prvi ligi igral že za Radomlje, Zavrč in Ankaran, skupaj je med slovensko elito zbral 44 tekem in dosegel dva zadetka ter podajo. Bil je tudi član maldinskih reprezentanc Hrvaške, ekipi pa se bo priključil v ponedeljek.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA