Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
18. Marec 2019

KRANJČANI NA DOMAČEM PARKETU NADIGRALI CELJE!

V 20. kolu 2. SKL za člane so Triglavani v domači športni dvorani Planina pričakovali Celjane ter jih odpravili z rezultatom 87:66. Naši fantje so s tem dosegli svojo enajsto zmago v letošnji sezoni, ob enem pa so prekinili niz štirih zaporednih porazov pred tem srečanjem.

 

Ko sta se ekipi prvič srečali v 1. polovici prvenstva so bili v zelo napeti tekmi po podaljšku boljši Celjani, povratna tekma v Kranju pa prav tako ni razočarala.

 

Sobotni obračun so bolje odprli Kranjčani, ki so ponovno prikazali značilno čvrsto obrambo ter hitre in učinkovite protinapade, kar jim je na koncu prve četrtine prineslo že 9 točk prednosti (24:15). Nadaljevanje prvega polčasa je pripadalo gostom, kljub temu pa so domačini na odmor odšli z dvema točkama prednosti (42:40).

 

Podobno kot v zaključku prvega polčasa, smo tudi v drugem spremljali izenačen boj, v katerem so bili Triglavani v prednosti, Celjani pa niso dovolili višje prednosti. Vse je kazalo, da se nam, tako kot na prvem medsebojnem srečanju, obeta drama v Kranju, s čimer pa se naši fante niso strinjali ter v zadnji četrtini tekme povsem nadigrali svojega nasprotnika v vseh segmentih igre, prejeli vsega 6 točk, ter se zasluženo veselili zelo pomembne zmage v boju za najvišja mesta.

 

Sobota, 9.3. - 2. SKL, 20. Kolo

ECE TRIGLAV 87 - 66 CELJE (24:18, 18:22, 21:20, 24:6)

Vojičić in Julević 19, Stavrov 17, Lotrič 11

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA