Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
23. Oktober 2018

PORAZ V LJUBLJANI, SLEDITA DOMAČI TEKMI

Po reprezentančnem premoru so se nogometaši članske ekipe NK Triglav Kranj podali na zahtevno gostovanje v Ljubljano. Po zelo dobri predstavi v Pokalu Slovenije, so se tudi tokrat nadejali podobnemu srečanju, kljub temu pa je domača Olimpija slavila z 2:0.


V prvem delu tekme so Zmaji imeli pobudo in veliko strelov, a so bordo-beli zelo vestno opravljali obrambne zadolžitve, tesno pokrivali svoje tekmece in fanatično branili vrata, na katerih je vnovič zelo dober vtis pustil Luka Čadež. Tako je bilo do sodniškega dodatka, ko je Žan Rogelj s prekrškom v kazenskem prostoru zaustavil Savića, Kronaveter pa je z zadnjim dotikom žoge v prvem polčasu povedel Olimpijo v vodstvo iz 11-metrov.


V drugem delu so Orli startali na izenačenje, nekajkrat so ogrozili vratarja Ivačiča, a zadetka jim do konca tekme ni uspelo doseči. So pa po dobri uri igre domači še enkrat zadeli, po dveh super obrambah Čadeža je Boateng kaznoval neodločnost obrambe in postavil končnih 2:0 za Ljubljančane.


Po analizi tekme bo fokus izostren na prihodnji dve tekmi, ki bosta obe na igrišču v Kranju. V soboto ob 14:00 gostimo Celje, ki je mesto pred nami, nato pa še Krško, ki je zadnjeuvrščena ekipa na tabeli.

 

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA