Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
15. Januar 2019

ROK ELSNER ODHAJA V OMAN

BRANILEC ORLOV SE ZNOVA PODAJA V TUJINO

Branilec Rok Elsner v nadaljevanju sezone ne bo več branil barv NK Triglav Kranj, saj je uradno realiziran prestop v Al-Nasr, klub iz Omana. Ljubljančan, ki bo čez dva tedna dopolnil 33 let, je v Kranj prišel februarja 2018, za Orle pa je odigral 32 prvoligaških tekem in dosegel en zadetek. Elsner je imel z bordo-belimi veljavno pogodbo, prestop pa je zadovoljil vse vpletene strani.


"Iskreno bi se zahvalil prav vsem v klubu, od samega začetka so me nadvse lepo sprejeli, vladalo je pozitivno vzdušje in tudi zdaj je temu tako. Hvaležen sem predsedniku kluba, športnemu direktorju, trenerju in seveda izjemnim soigralcem, leto dni v Triglavu je bila enkratna izkušnja in kot tako jo bom ohranil v spominu. Ekipi želim ogromno uspeha, obstanek v ligi, celo, da sezono zaključi na mestih proti sredini tabele, klubu pa, da uresniči vizijo in postane stabilen prvoligaš. Nogometašem želim, da se izognejo poškodbam, trenerju pa ogromno izkušenj in izpolnjenih ciljev. Star bom 33 let, začutil sem, da je to priložnost za korak naprej v karieri. Arabske države že poznam, s tem ne bo težav in to priložnost sem moral izkoristiti," je dejal Rok Elsner.


"Roku se v imenu kluba zahvaljujem za vse, kar je storil v obdobju v bordo-belem dresu. Je vzoren profesionalec in je toril vse, kar smo se dogovorili. Igral je nadvse pomembno vlogo pri obstanku v ligi v minuli sezoni, vselej pa je bil zgled mlajšim tako na terenu kot izven terena. Čestitam mu za prestop, ob tem so zadovoljne vse vpletene strani, je pa to nov primer ostalim, da se s pravim odnosom in dobrimi igrami lahko v Triglavu stori velik korak v tujino. Želimo mu vse najboljše v prihodnje in vrata našega kluba mu bodo vselej odprta," je ob prestopu dejal športni direktor Siniša Brkič.

 

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA