Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
15. Februar 2019

TRENER NK TRIGLAV KRANJ PO TEKMI Z OSIJEKOM

DONČIĆ: IGRALCI MORAJO BITI POD PRITISKOM!

V sredo zjutraj se je člasnka ekipa NK Triglav Kranj znova odpravila v hrvaški Umag, kjer bo imela bazo vse do sobote. Še isti dan so se bordo-beli podali na pot v Medulin, kjer so osigrali pripravljalno tekmo z drugim moštvom Osijeka, končni izid je bil 1:1.


"To je bila zelo zahtevna in trda tekma, polna dinamike in strpnosti v igri, v fazi obrambe in v fazi napada. Vsak igralec je odigral po en polčas, razen Arha-Česna in Udoviča, ki sta igrala celo tekmo. S prvim polčasom sem bil zadovoljen (0:0), ker nasprotniku nismo dopustili, da pride do priložnosti. Posebej bi pohvalil vse igralce v drugem polčasu, kjer so kljub vodstvu Osijeka izenačili in na koncu bi lahko prišli tudi do zmage. Tako sem s tekmo zelo zadovoljen," je sprva dejal Dejan Dončić.


Po tem, ko so v tej zimi Orli teden dni že preživeli v hrvaški istri, je to že drugo obdobje, ko skupne priprave opravljajo izven slovenskih meja. Kljub temu, da so vremenski pogoji tudi doma prijetni, pa je reden trening na pravi travi in celodnevno skupno preživljanje časa vseeno stopnička višje. "Lahko rečem, da je to super. Vesel sem, da nam je klub omogočil, da se ponovno vrnemo v Umag. Poudarek v naslednjih dneh bo predvsem na kombinatoriki in taktičnem delu."


V soboto sledi pot nazaj v Kranj, ob tem pa se bodo bordo-belu ustavili še v Sežani, kjer jih čaka generalka pred nadaljevanjem prvenstva. "Tako je, tekma s Sežano bo generalka pred prvenstvom. Na vsaki tekmi je imperativ zmaga, ne glede na to, ce govorimo o prijateljski ali prvenstveni tekmi. Igralci morajo biti vedno pod pritiskom in ga tudi zdržati, če želijo napredovati v svojih karierah," je še dejal strateg Triglava Dejan Dončić.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA