Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
21. Januar 2019

TRIGLAV BO RAPIDOV "SPARRING PARTNER" ZA INTER!

FEBRUARJA SE TRIGLAV PODAJA NA DUNAJ:

Zimsko pripravljalno obdobje slovenskih prvoligašev je dokaj dolgo, zato ni nepomembno, da strokovni štabi in vodilni poskrbijo, da nogometaši ne zapadejo v monotonost. To praviloma naredijo z lepim številom pripravljalnih tekem, še bolje je, če je katera odigrana proti zvenečemu tekmecu, kar še dodatno požene kri po žilah. Brez dvoma bo tako v primeru Triglava, ki bo na začetku februarja gostoval na Dunaju pri Rapidu.


V petek, 8. februarja, bo v trening centru stadiona Happel odigran pripravljalni obračun kranjskega Triglava in 32-kratnega avstrijskega državnega prvaka Rapida. "Triglav se je z največjim veseljem odzval povabilu velikana iz avstrijske prestolnice, katerega gost bo kar dva dni. To je enkratna priložnost za nove izkušnje, pridobivanje novih znanj in navezovanje pomembnih stikov z ljudmi iz sveta nogometa. Počaščeni smo, da bomo svojo pripravljenost lahko preverili proti sila renomirani ekipi in močno se že veselimo obiska," je dejal športni direktor NK Triglav Kranj Siniša Brkič.


Pred Orli je tore zanimivo obdobje, med 27. januarjem in 3. februarjem bodo na pripravah v hrvaškem umagu, 7. februarja pa se že podajajo na Dunaj. Rapid bo dvoboj z bordo-belimi vzel tudi kot sklepno pripravo na prvo tekmo 1/16 finala Evropske lige, ko bo na svojem stadionu gostil milanski Inter.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA