Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
11. December 2018

ZADNJO TEKMO KOLEDARSKEGA LETA SO ORLI SKLENILI POZITIVNO

Zadnje prvoligaško kolo v koledarskem letu 2018 je Kranjčanom prineslo gostovanje v Murski Soboti, kjer so tudi začeli s popotovanjem v aktualni sezoni Prve lige Telekom Slovenije. Triglav v sezoni ni zabeležil poraza proti Sobočanom, tradicija pa se je nadaljevala tudi v nedeljo, saj je bil končni rezultat 0:0.


V Fazaneriji smo spremljali zanimivo predstavo, kjer ni manjkalo tempa in obetavnih akcij na eni in drugi strani. V prvem delu so bili Orli za odtenek bolj podjetni in so si pripravili tudi nekaj sila zrelih priložnosti. Predvsem udarca Davida Tijaniča in Egzona Kryeziuja sta bila nadvse nevarna, a žoga ni želela v mrežo.


V drugem delu so domači pritisnili na vrata Jalna Arka, ki se je znova vrnil med vratnici po poškodbi, a je kranjski čuvaj mreže enkratno opravil nalogo. Moštvo je čvrsto in odločno stalo na terenu, na koncu mu je uspelo mrežo ohraniti nedotaknjeno in dvoboj se je zaključil z remijem, drugim na tekmi teh dveh v aktualni sezoni.


"Menim, da rezultat odgovarja razvoju dogodkov na terenu. V obeh polčasih smo bili potrpežljivi in odločni. Že nekaj časa smo se dogovarjali glede določenih stvari, v zadnjih tekmah smo prejemali preveč golov, zato je bilo pomembno, da tokrat nismo prejeli zadetka. Remi je zaslužen, morda smo v nekaterih točkah bili celo bližje zmagi," je po tekmi dejal trener Dejan Dončić.


Sledi zimski premor, šele ob koncu fenruarja se slovenski prvoligaši vračajo na zelenice. Orli bodo do konca tedna še trenirali, v četrtek pa se po skupnem kosilu razidejo za kratek čas. Hitro po vstopu v novo leto bo trener Dejan Dončić znova zbral svoje varovance in začelo se bo intenzivno pripravljalno obdobje pred nadaljevanjem sezone.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA