Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
04. Februar 2019

ALEŠ MERTELJ JE OKREPIL NK TRIGLAV KRANJ!

IZKUŠENI VEZIST SE VRAČA V MATIČNO SREDINO

Vodstvo NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljalo vezista Aleša Mertlja, 31-letnega Kranjčana, ki se vrača v matično sredino. Produkt kranjske akademije ima izjemno uspešno kariero, v kateri je nastopal za reprezentanco Slovenije in osvojil vse lovorike, ki jih je v slovenskem klubskem nogometu možno osvojiti.


"Ob vrnitvi domov me prevevajo zgolj in samo pozitivni občutki. Verjamem v pozitivno zgodbo z ekipo, s trenerjem, športnim direktorjem, predsednikom in ostalimi. Kar najbolje se bomo pripravili na nadaljevanje sezone, da bi izpolnili cilj in si zagotovili obstanek ter tako tlakovali pot k uspehom v prihodnosti. Vračam se v klub, kjer sem igral praktično za vse mladinske selekcije, ob tem sem bil tudi kapetan teh ekip, nastopal sem v članski konkurenci in poznam položaj kluba," je ob podpisu dejal Aleš Mertelj.


"Močno se veselim treningov in igranja z novimi soigralci. Vem, da bomo storili vse, da bomo uspešni, s tem pa bodo zadovoljni tudi navijači, ki nas podpirajo. Vselej, ko sem gostoval v Kranju, so me gledalci in skupina Small Faces zelo lepo sprejeli, kar me je vedno veselilo," je še dejal Mertelj, čigar daljši intervju boste lahko na klubski spletni strani prebrali jutri.


Po igranju v akademiji Triglava in v njegovi članski ekipi, je Mertelj nastopal še za Koper, Maribor in češko Karvino. Igral je v Evropski ligi in v Ligi prvakov, v njegovi vitrini pa je šest naslovov državnega prvaka, štirje pokalni naslovi in štirje superpokalni.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA