Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
11. September 2018

Deni Jurič okrepil kranjske nogometaše

Člansko moštvo NK Triglav Kranj je svoje vrste tudi uradno okrepilo z novim napadalcem. Med bordo-bele se je preselil 21-letni Deni Jurić, ki je rojen v avstralskem mestu Kogarah, nedaleč od Sydneya. Kasneje se je preselil v Split, med drugim pa je nastopal tudi za tamkajšnji Hajduk.


"Odkar sem prišel v Kranj se odlično počutim. Všeč mi je mesto, klub je zelo dobro organiziran in tudi soigralci so me zelo dobro sprejeli. Vse je v najlepšem redu in želim si, da kar najhitreje stopim na igrišče tudi na najpomembnejših tekmah," je dejal reprezentant Avstralije v selekciji do 23 let, ki se je nadvse izkazal na treh pripravljalnih tekmah v dresu Orlov.


Visokorasli in robustni napadalec bo zaostril konkurenco v ekipi trenerja Dejana Dončića, ob koncu minulega tedna je bil tudi registriran pri Nogometni zvezi Slovenije, je pa nogometaš z državljanstvom tako Avstralije kot tudi Hrvaške. Ni imel velikih težav z vklopom v ekipo, najbolj pomemben pa bo iztržek na zelenicah.


"Ekipa je resda mlada, a tu so tudi izkušenejši, ki nas znajo voditi, nam dati nasvet in nas kaj novega naučiti. Tudi sam sem mlad nogometaš in ni se mi bilo težko vklopiti v moštvo. Ekipa je zelo kakovostna, vsebuje veliko talenta in upam, da bomo vse to pokazali tudi na igrišču. Liga je močna, a primerna, da se mladi igralci dokažejo. Vsebuje veliko težkih tekem in vse to pomaga pri razvoju," je še dodal Deni Jurić.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA