Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
27. Februar 2019

KAPETAN ORLOV PO ZMAGI NAD ALUMINIJEM

MAJCEN: VERJETI MORAMO V PROCES!

Prva tekma prvoligaškega prvenstva v drugem delu sezone se je iztekla povsem po načrtih kranjskega Triglava. Orli so doma s 3:0 ugnali Aluminij iz Kidričevega, s tem pa so se povzpeli na osmo mesto na prvenstveni tabeli.


"Prve tekme po dolgih in zahtevnih pripravah so vselej specifične, morda celo skrivnostne. Tudi nedeljska je bila takšna, prvih 20 minut smo trpeli, po tem, ko smo se prilagodili, pa je šlo le še navzgor. Prvi zadetek nam je dal krila, do konca polčasa smo zadeli še dvakrat in tekmo smo do konca želeli pripeljati brez zapletov. Vsekakor sem zadovoljen z rezultatom, zmago in tremi točkami," je dejal kapetan Luka Majcen.


Napadalec je prispeval šesti in sedmi zadetek v sezoni, s tem je zdaj sam na vrhu klubske lestvice strelcev, medtem ko je krstni zadetek v bordo-belem dresu dosegel Aleš Mertelj, ena izmed zimskih okrepitev ekipe trenerja Dejana Dončića.


"Vedel sem, da sem dobro in trdo treniral. Verjel sem, da se bo vse to poznalo tudi na prvi tekmi in na srečo se je vse zelo hitro vrnilo in poplačalo. Že zdaj sem zadovoljen z izkupičkom, če pa bo šlo tudi naprej v podobnem tempu, bo še toliko bolje," o dveh zadetkih in aktualni strelski formi meni Majcen.


Velik razlog za zadovoljstvo je nedotaknjena mreža, ki jo je ohranil vratar Jalen Arko, pri tem sta izdatno pomagala tudi mlada osrednja branilca Žan Kumer in Kristjan Arh-Česen. Uspešna debija sta zabeležila tudi Ivan Crnov in Muamer Svraka.


"Ostati moramo skromni, nikakor se ne bomo prepustili evforiji ali čemu podobnemu. Ponovil bi nekaj, kar sem govoril že pred tekmo. Vsi skupaj moramo verjeti v proces, v katerega ogromno vlagamo. Prepričan sem, da je pred nami uspešen drugi del sezone," meni Luka Majcen, ki bo s preostankom ekipe v nedeljo gostoval v Novi Gorici.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA