Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
30. Maj 2018

Kolesarski klub Kranj je v Kranju organiziral Scottov kolesarski dan

Kolesarski klub Kranj je v nedeljo, 27.maja, organiziral Scottov kolesarski dan. Prireditev je v celoti uspela. Mesto Kranj se lahko pohvali, da je kolesarstvo šport, ki živi in spada v to mesto. V Kranju še vedno deluje veliko tem športu predanih ljudi in ni nakjlučje, da klub že dolga leta spada v sam slovenski kolesarski vrh. 

 

Več slik najdete na tej povezavi

Z željo o nadaljni uspešnosti, zahvalo Kolesarskega kluba Kranj objavljamo v celoti:

 

Spoštovani sponzorji, donatorji in prijatelji Kolesarskega kluba Kranj. 

 

Minulo nedeljo so Kranj zasedli ljubiteljski kolesarji, saj smo v sodelovanju s Scott Slovenija, sponzorji in donatorji kluba, ZTKK, prostovoljci in ostalimi neimenovanimi organizirali že 4. Scottov kolesarski dan v Kranju. Prireditev je minila ob prijetnem in sproščenem druženju z veliko spremljevalnega programa, kolesarji pa so se lahko udeležili treh maratonov – otroškega (1 km), malega (12 km) in velikega (47 km). Kolesarji vseh starosti so se zbrali v še večjem številu kot lani, saj jih je bilo okoli 400, veliko pa je bilo tudi naključnih obiskovalcev. Uživali smo v prijetni družbi, fantastičnem vzdušju, sončnem vremenu, bogatih nagradah na srečelovu in nepozabnem doživetju.

 

Zopet smo dokazali, da je Kranj mesto kolesarjev in kolesark in se že veselimo naslednjega Scottovega kolesarskega dne v Kranju, ki bo drugo leto na istem kraju in v istem terminu. Fotogalerijo, ki jo bomo še posodobili, si lahko ogledate na našem FB profilu oziroma vam bomo več fotografij posredovali v naslednjih dneh.

 

Zahvaljujemo se vam, ker nam pomagate in podpirate naše delo in naše kolesarje, da lahko skupaj ustvarjamo tako nepozabne prireditve, uspešne zgodbe in odlične rezultate!

 

Kolesarski klub Kranj

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA