Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
28. Januar 2019

KOPICA TALENTIRANIH MLADCEV S ČLANSKO EKIPO

Članska ekipa NK Triglav Kranj se je v nedeljo nastanila v hrvaškem Umagu, kjer bo preživela teden dni. V vmesnem obdobju se bodo ekipi pridružili nekateri talentirani nogometaši iz kadetskih in mladinskih vrst, ki bodo tako pridobivali potrebne izkušnje.


V prvem delu se bodo četi trenerja Dejana Dončića priključili igralci mladinske ekipe Tevž Pokorn, Jakoslav Stankovič in Luka Lipovec. V sredo bodo v bazo v Istri prispeli tudi kadeti Luka Vukovič, Aleks Zlatkov in Jan Jure Stojanovič. Zlatkov in Vukovič sta v teh dneh že bila v Umagu, kjer se je pripravljala slovenska reprezentanca do 17 let. Orli imajo še enega nogometaša, ki se je priključil izbrani vrsti, z reprezentanco U19 je v Turčijo odpotoval Egzon Kryeziu.


V soboto bo Triglav odigral dve tekmi v enem dnevu, v Kopru s Koprom ter v Umagu s srbskim Javorjem. V ta namen bodo v Istro prišli še preostali nogometaši mladinske ekipe, ki se bo za tem podala v trening kamp v Umag. Tako želi vodstvo Triglava nagraditi ekipo za prizadevno delo in jih še dodatno motivirati pred nadaljevanjem sezone.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA