Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
09. Julij 2018

LEŠNIK DO PRVE ZMAGE, PETKU ZMANJKALI CENTIMETRI

Na prost vikend na slovenskih cestah so naši dečki, mladinci ter člani nastopili na dirkah pri zahodnih sosedih. Najmlajši so zelo uspešno nastopili v Bujah, mlajši mladinci na dirki s ciljem na Nevejskem sedlu, članska ekipa pa na 32. izvedbi Gira del Medio Brenta.

 

Na dirki mlajših dečkov se je že v prvem krogu v ospredju izoblikovala trojica kolesarjev med katerimi je bil tudi Jan Lešnik, ki je bil med ubežniki najmočnejši. V zadnjem krogu je kilometer do cilja z napadom na zadnji vzpon presenetil tekmeca in se odpeljal svoji prvi zmagi v karieri naproti. V cilju je dodobra izmučen slavil z visoko dvignjeno desnico, ter zasledovalca ugnal za 10 sekund. Ekipa mlajših dečkov je bila generalno tudi najuspešnejša na dirki.

 

Dirka starejših dečkov se je končala s sprintom ubežnikov, kjer je vse do zadnjega kazalo na zmago našega kolesarja Aljaža Petka, ki pa ga je italijanski kolega ugnal tik pred ciljno črto.

 

Tudi mladinci in člani so dirkali v Italiji, kjer je mlajšemu mladincu Maticu Mačku odlično kazalo, da bo osvojil novo zmago, vendar je tik pred ciljem grdo padel, tako da dirke ni končal.

Čestitamo

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA