Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
18. Marec 2019

ORLI ZAUSTAVLJENI NA ČETRTI SPOMLADANSKI TEKMI

V CELJU KONEC SERIJE

Kranjski Triglav je na gostovanje v Celje odpotoval na krilih treh zaporednih zmag na uvodu v spomladanski del prvoligaške sezone. Najbolj vroča ekipa drugega dela prvenstva pa je bila v Knežjem mestu zaustavljena, saj so domači slavili s 4:0.


V prvem delu smo spremljali dokaj enakovredno predstavo, kjer sta ekipi pretili z nekaj streli, a zadetka za vodstvo ni bilo. Tekma bi lahko šla v drugo smer, če bi žoga v 14. minuti po strelu Tina Karamatića, namesto v vratnici, končala v mreži. Tako pa so Celjani povedli v 32. minuti, ko je zadel Lotrič.


Uvod drugega polčasa so domači bolje izkoristili in so povišali svoje vodstvo, saj je dvakrat zadel Vizinger. Isti igralec je bil do konca tekme uspešen še enkrat, v 70. minuti je postavil končnih 4:0. "Po izjemnih prvih treh zmagah, tokrat nismo prikazali prave energije in kombinatorike. Celjani nam niso puščali prostora in njihova zmaga je povsem zaslužena," je dejal trener Dejan Dončić.


Sledi reprezentančni premor, na zadnji marčevski dan pa bodo Orli gostovali v Krškem pri zadnjeuvrščeni ekipi državnega prvenstva.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA