Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
28. Januar 2019

Po daljšem času spet zmaga za Hišo na kolesih Triglav

V 13. krogu 1.DOL zmaga za kranjske odbojkarje. V Novem mestu v Športni dvorani Marof so bili s 3:2 (20, 24, -18, -25, 10) boljši od domače Krke. V nervozni tekmi, ki je bila za oba nasprotnika zelo pomembna za utrditev položaja na lestvici, so Kranjčani povedli že z 2:0, imeli zaključno žogo v četrtem nizu, a dokončno strli odpor Dolenjcev šele v petem skrajšanem nizu.

Izjave po tekmi:

Martin Kosmina, kapetan Krke: “Tekmo smo začeli medlo, tako kot se nam je to dogajalo že pred novim letom. Nato smo se končno uspeli malo razigrati, a v petem nizu je zmanjkalo prave koncentracije in tako je peti niz odšel v roke Kranjčanom.”

Janko Bregant, kapetan Hiše na kolesih: “Kljub velikemu številu neizsiljenih napak v petem nizu smo prigarali to zmago. Podobno, kot na prvih dveh tekmah po novem letu, se nam je ponovilo tudi na tej. Razlika je bila v tem, da smo tokrat zdržali dva niza. Proti Mariboru smo zdržali en set, prejšnji teden proti Panviti smo ravno tako zdržali prvi set in se nato vračali. Enostavno, bil je derbi in k sreči smo ga obrnili v našo prid.”

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA