Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
04. Februar 2019

TRENER ORLOV PO ZADNJIH DVEH PRIPRAVLJALNIH TEKMAH

Sobota je prinesla sklepni dan priprav v hrvaškem Umagu, člansko moštvo NK Triglav Kranj je odigralo kar dve pripravljalni tekmi v razmaku le nekaj ur. Opoldne je del odprave v Kopru nastopil proti tamkajšnji ekipi, pozno popoldan pa je preostanek ekipe v Novigradu igral s srbskim Javorjem. Prva tekma se je končala s 4:2 za Kanarčke, druga pa s 3:1 za Javor.


"Bil je zelo naporen dan, imeli smo dve ekipi, v katerih so igralci dobili po zahtevnih 90 minut igre. V Kopru smo dali priložnost mlajšim, velik del je bil sestavljen iz nogometašev kadetske in mladinske ekipe. Z določenimi stvarmi sem bil zelo zadovoljen, dobili smo potrditev, da imamo v klubu ogromno potenciala. Sploh drugi polčas je bil odličen , fantje so dobili potrditev, da lahko igrajo na visoki ravni," je o obračunu na Obali dejal trener Dejan Dončić.


"Na popoldanski tekmi se je močno poznalo, da je za nami brutalen ritem treningov in tekem v tednu dni skupnih priprav v Umagu. Imeli smo le dve menjavi, fantje so odigrali celo tekmo, tudi tu je bilo veliko stvari, ki so zadovoljile, ostale pa bomo skušali še izboljšati. S pripravami v celoti sem izjemno zadovoljen, naredili smo vse, kar smo imeli v načrtu. Moram pohvaliti igralce in vse člane strokovnega štaba ter spremstva, res smo enkratno opravili zimske priprave," je še dodal strateg Orlov.


Ponedeljek bo za igralce dela prost dan, zimske priprave pa se nadaljujejo z dvema torkovima treningoma. V četrtek se bordo-beli odpravljajo na Dunaj, kjer bodo v petek igrali z Rapidom, v bazo v Umagu pa se bodo znova vrnili 13. februarja.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA