Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
18. September 2018

TRIGLAV JE V DOMŽALAH PRIŠEL DO POMEMBNE ZMAGE

Kranjski nogometaši so po reprezentančnem premoru zaigrali na gostovanju v Domžalah. V gosteh jim gre v tej sezoni enkratno, poleg Maribora so še edina neporažena ekipa, tradicija pa se je z veličastno zmago nadaljevala tudi po nedeljski tekmi, saj so Orli slavili z 2:1.


V prvem delu je bilo srečanje zanimivo in odprto, obe ekipi sta pretili, a pravega zaključka ni bilo. A le do 25. minute, ko je po prekinitvi do strela prišel Gašper Udovič, na poti pa je žogi pot v mrežo s petko preusmeril Marko Gajič in Triglav je povedel. Vezist Gajič je po več kot enem letu, v katerem se je boril s poškodbo, prvič začel v udarni postavi in nemudoma postregel s prvencem v prvoligaškem tekmovanju.


V drugem delu so domači napadli izenačenje, a so se bordo-beli junaško in nadvse srčno borili, dobivali zračne skoke, odbite žoge in več kot enakovredno delili zelenico z Domžalami. Dvakrat se je zatresel okvir gola, v nekaterih točkah pa se je z mirnostjo in kakovostjo nadvse izkazal vratar Luka Čadež, sicer vratar mladinske ekipe. Tik pred koncem rednega dela so domači preko Tilna Klemenčiča, sicer produkta akademije Triglava, prišli do izenačenja, a je Tilen Mlakar že v naslednjem napadu stvari postavil na svoje mesto. Z izjemnim prodorom je osmešil obrambo Domžal in žogo poslal pod prečko za končnih 2:1 v korist Orlov. Tudi za Mlakarja je bil do prvenec med elito.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA