Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
09. Oktober 2018

V 12.kolu je Triglav doma izgubil proti Gorici

V 12. kolu državnega prvenstva so nogometaši Triglava doma gostili Goričane, proti katerim so bordo-beli v zadnjih sezonah imeli veliko uspeha. Tokrat se ni izšlo po načrtih orlov, saj so v tekmi prepolni preobratov in različnih razburljivih situacij izgubili z 2:4. A lahko bi bilo precej drugače...


Domači niso najbolje vstopili v tekmo, zato so Goričani povedli v 21. minuti. Zmedo v domači obrambi je izkostistil Matija Kavčič, ki je matiral Luko Čadeža. Takoj za tem je imel izjemno priložnost Dicskon Afoakwa, ki pa iz neposredne bližine z glavo ni uspel matirati Sorčana. Po dobrih 30 minutah igre je domači strateg ganskega napadalca menjal s Tomom Žurgo, mladi napadalec pa je zaupanje povrnil v zadnji minuti polčasa, ko je z močnim in natančnim strelom goriškega vratarja premagal z razdalje. Zanj je bil to drugi gol v sezoni.


V drugem polčasu so Orli začeli atomsko. Popolnoma so prevladovali na terenu in v 52. minuti povedli z 2:1. Lepo ekipno akcijo je z asistenco začinil Žurga, z lepim strelom v mrežo pa je zadel Marko Gajič. zanj je bil to tretji zadetek sezone. Po uri igre pa se je srečannje zapletlo in prelomilo v korist gostov. Sprva prekršek za najstrožjo kazen in izključitev za Drilona Kryeziuja, z bele pike je bil natančen Osuji. Za tem pa še sumljivo priznan zadetek Filipoviću, ki naj bi z glavo žogo poslal za golovo črto. Po tem so orli napadali na vso moč, akr je gostom omogočalo veliko prostora za protinapade. Enega od teh so z golom zapečatili v sodniškem podaljšku in slavili s 4:2.

Nazaj na Novice


Programi za otroke na Gibi Gibu

VESELE URICE PLAVANJA