Zavod za šport Kranj
Partizanska 37
Kranj
4000
Slovenija
info@zsport-kranj.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube

Cooperjev tekaški test

Vabljeni na Cooperjev tekaški preizkus ali test hoje na 2000 metrov

Preizkusite svojo tekaško pripravljenost. Po izkušnjah daje najbolj zanesljive rezultate Cooperjev test, ki ga bomo letos pripravili tudi v našem kraju.

Kraj prireditve: Športni center Kranj, atletski stadion (Partizanska cesta 37, 4000 Kranj).

Datum in čas: sobota, 11. 5 2019, od 10. do 12 ure.

Dolžini: Test sestavljata teka na 12 minut za bolje pripravljene in test hoje 2000 metrov za slabše pripravljene. Potrebno je preteči ali prehoditi čim daljšo razdaljo, a tako, da pri tem ne ogrožate lastnega zdravja.

Navodila: Ko pridete na testiranje, se najprej zglasite na prijavnem mestu, kjer boste dobili startno številko in športni kartonček, na katerega boste vpisali svoje osebne podatke in podpisali izjavo o sodelovanju na lastno odgovornost. Sledi individualno ogrevanje in nato preizkus po urniku. Po teku na prijavnem mestu prejmete rezultat s tabelo ocene pripravljenosti, na voljo pa vam bodo tudi strokovnjaki s področja športnega treninga, ki vam lahko kakovostno svetujejo glede vaše tekaške oz. športne vadbe.

Prijava: zaradi razporejanja udeležencev v skupine (start ob določeni uri), je dobrodošla predprijava (ime, priimek, letnica rojstva) preko e-pošte do 10.05.2019 do 12h ( ... ). Prijave so možne na dan testa od 9:30h do 11:30h.

Cena startnine: brezplačno.

Dodatna ponudba: svetovanje glede vadbe vzdržljivosti.

Parkiranje: Priporočamo, da na prireditev pridete peš, se pripeljete s kolesom ali mestnim javnim prevozom, kdor pa se bo pripeljal z avtom, naj ga pusti na označenih parkiriščih.

Zdravstveno varstvo in splošna določila: Preizkusa se udeležujete na lastno odgovornost. Organizatorji akcije ne odgovarjajo za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator bo v času prireditve zagotovil službo za prvo pomoč.

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.

Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo udeležencev, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, vabil na dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

Izvajalci/organizatorji:  Zavod za šport Kranj.

Informacije: www.zsport-kranj.si

 

VABILO, IZJAVA.