Plavanje za podjetja

PROGRAM: »Podjetniško plavanje«

 

Namen

Izboljšanje vzdržljivosti in hitrosti plavalca.

 

Učinki rednega plavanja na telo

Pri plavanju aktivno deluje praktično celo telo, pomaga pa lahko tudi pri razpoloženju, saj se med samim plavanjem sproščajo endorfini, ki sprožajo pozitivne učinke v možganih. Redno plavanje je lahko dober način za krepitev pljuč.

Pri različnih tehnikah plavanja in pri intenzivnem plavanju se namreč povečuje elastičnost pljuč in prsnega koša. Plavanje je odlična aktivnost, s katero močno pripomoremo k zdravju, hkrati pa je odličen način kurjenja dodatnih kalorij. V 30 minutah intenzivnega plavanja vadeči lahko pokuri kar 500 kalorij, kar je dvakrat več, kot ga s hojo.

V študiji, ki je bila objavljena v Cardiology Journal, so raziskovalci dokazali, da lahko plavanje od tri do petkrat na teden, od tri do pet kilometrov, upočasni proces staranja. Zaradi plavanja imate lahko boljši spanec.

 

Izbor vadbe:

 2x ali 3 x TEDENSKO: ponedeljek, sreda, petek

 

Dolžina posamezne vadbe:

60 minut

 

Vsebina ure:

Povečevanje aerobne vzdržljivosti, popravljanje tehnike, suha vadba (vadba za moč in gibljivost), vadba hitrosti.

 

Cena:

V programu »PODJETNIŠKO PLAVANJE« so vključeni program vadbe, uporaba proge, vstopnica in trener plavanja. 

8 obiskov je 200 EUR

12 obiskov je 300 EUR

Voden program za organizirane skupine do 8 oseb z učiteljem plavanja. Termini vadbe se dogovorijo pred nakupom programa. Program vključuje 12 vadbenih enot na mesec in velja 30 dni od nakupa oz. od prvega obiska. Vstopnica je vključena v ceno.

Prijave:

individualni dogovor o terminih in številu vadečih na luka.smrkolj@zsport-kranj.si ali na 04 20 14 423.